logoreise target="_self" alt="til startsiden" usemap="#Startside" border="0" />


web stats

Velkommen til Elis reisesider

Her vil det komme bilder og info fra reiser rundt om i verden. Det har etter hvert blitt 18 turer til de britiske øyer, 10-15 turer til storbyer i Europa, en tur til California og selvfølgelig mange reiser i Norge.


Favorittreisemålet er de britiske øyer, og aller helst skal reisen foregå på kryss og tvers i leid bil. Vi har kjørt anslagsvis 4-5000 mil på alt fra 10-felts motorveier til smale veier som mest minnet om krøtterstier.


Mange ferier på britiske veier har gitt en del erfaringer, og kanskje kommer det etter hvert noen tips om ting det kan være greit å tenke over før turen.


De siste årene har jeg også vært på julemarkedstur flere ganger. Praha, Dresden, Berlin, London, Krakow og Östersund er blant byene jeg har besøkt i førjulstiden.


Av storbyer i Europa kan jeg nevne Paris, Beograd, Amsterdam, Praha, Helsinki med flere.


Alle turene er selvfølgelig behørig dokumentert i form av foto og video, noen av bildene har jeg lyst å dele med dere. Bruk gjerne bildene til privat bruk, men fortell gjerne hvor du har funnet bildet. Profesjonell bruk av bildene er forbudt med mindre det er spesielt avtalt.

kontakt